maanantai 6. elokuuta 2012

2/30

Päivä 2: Kuinka pitkä olet? Pidätkö pituudestasi?

Olen 167 cm pitkä ja mielestäni se on erittäin ok pituus naiselle. Mun mielestä kaiken pituiset naiset on yleensä kauniita, mutta oikeastaan tämä "keskipituus" sopii mulle kaikista parhaiten. Ei sillä, ettenkö usein hieman kadehtien katsoisi superpitkien naisten sääriä, mutta valitettavan usein näkee myös sitä, että pitkät naiset ei ole kotonaan omassa kropassa. Kävelllään lysyssä huonolla ryhdillä ja yritetään näyttää päätä lyhyemmältä. Ymmärrän kyllä hyvin ettei aina ole kiva erotta joukosta pituutensa vuoksi, mutta gosh, se vaan näyttää niin epämukavalta, kun laahustetaan huonossa asennossa. En siis haluaisi olla senttiäkään lyhyempi tai pidempi, vaan juuri näin on hyvä :) 

2 kommenttia:

  1. Tykkään tällaisista haasteista, mielenkiintoista lukea vastauksia!

    Itse olen noin 175, ja olin jo 12-vuotiaana 169 cm. Silloin oli tosi pitkä olo, aina pituusjärjestyksen päässä, melkein kaikki pojat päätä lyhyempiä. Jonkun verran kiusattiinkin, vaikka olevinaan vitsillä.

    Nopeasti kuitenkin huomasin pituuden etuja, pojat kasvoivat päätä pidemmiksi ja kasvoin itsekin henkisesti omiin mittoihini. Nykyisin tykkään ja huomaan, että ympärillä on paljon pituisiani naisia, joskus tunnen oloni jopa keskimittaiseksi. :D

    VastaaPoista
  2. Totta! Nykyään monet naiset on reilusti yli 170 cm ja omasta kaveripiiristäkin useimmat. Pituus on kaunista, kunhan sen osaa kantaa oikein :)

    VastaaPoista