keskiviikko 26. syyskuuta 2012

5/30

Aika jatkaa tämän haasteen parissa.... :)

Päivä 5: Miksi oikeasti haluat pudottaa painoasi? Teetkö sen itseäsi varten?

No tähän on kolme syytä: ulkonäkö, terveys ja parempi jaksaminen. Tykkään vaatteista ja mielestäni oma tyylitajuni on kohdallaan, mutta valitettavasti monet vaatteet saavat tällä hetkellä jäädä kauppaan. Kokoja kyllä varmasti löytyisi, mutta monet vaatteet eivät vaan näytä hyvältä mun kokoisen päällä. Haluaisin siis pystyä pukeutumaan mihin ikinä huvittaa ja näyttämään hyvältä sekä tuntea itseni itsevarmemmaksi! :)



Terveysongelmia mulla ei painoni takia vielä ole ilmennyt ja nyt viimeistään on asialle jotain tehtävä, ettei niitä tulisi tulevaisuudessakaan. Ajatus diabeteksestä pelottaa eikä turha ylipaino varmasti tee hyviää muutenkaan kropalle. Nyt jo välillä polvet ja alaselkä kipeytyy välillä, mutta en halua niistä pysyvää ongelmaa.



Kolmas, muttei vähäisin syy, on yleinen jaksaminen. Liikunta ja kevyempi ruokavalio antavat ihan superisti virtaa! Niinä päivinä, joina syön itseni hillaripöhöön enkä poistu kotoa, olo on ihan vetämätön eikä yläkerrassakaan oikein leikkaa. Liikunnaan jälkeen myös uni tulee helposti illalla, eikä sängyssä tarvitse pyöriä pitkään. Aika hassua, että raskaan liikunnan jälkeen sitä jaksaa tarttua moneen askareeseen paljon helpommin kuin kotona vietetyn hengailupäivän aikana :)



Niin ja yks juttu vielä: haluan näyttää kaikille, että pystyn tähän! ;)

kuvat: weheartit.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti