perjantai 10. elokuuta 2012

Keep going and you'll get there

Helou!

Tää viikko on tähän mennessä mennyt ihan ok. Oon merkannu ruokapäiväkirjaan kaikki syömiset tunnollisesti, vaikka ruokailujen ajankohdat on vähän unohtunu välillä (merkkaan siis esim. klo 16.00: banaani). Kalorit ei kyllä oo pysyny ihan niissä lukemissa, joissa olis pitänyt. Eilen kävin raflassa ja tuli herkuteltua vähän muutenki ja kalorit nousi päälle 2300....hmm tänään pitäis onnistuu taas olemaan vähemmillä ruuilla. 





 Liikuntaa tällä viikolla oon harrastanut vaan maanantaina 45 min spinningiä ja tiistaina 45 min hölkkä/kävelylenkki. Kuten aikasemmin jo sanoinki, niin in-ho-an kaikkea juoksuun liittyvää, mut silti tiistaina raahauduin lenkille ja sykemittarin tsemppaamana se ei edes ollu NIIN kauhea kokemus. Poltin 340 kcal 45 minuutissa hölkkäillen ja kävellen. Ihan tehokasta siis :) En tiedä johtuuko mun huonoista lenkkareista, harjoituksen puutteesta vai molemmista mut nyt on viime aikoina penikat ja pohkeet ollu kyllä niin jumissa ettei mitään oo voinu tehdä. On muutenki vähän tuntunu et joka paikka pragaa, kun yhtäkkiä on alkanu harrastaa enemmän liikuntaa.



Viikonlopuksi mulla on paljon ohjelmaa ja ensi viikon vietänki kaukana netin lähettyviltä, joten postauksia voi nyt reilun viikon sisällä tulla aika harvakseltaa. Jotain silti varmasti :)

kuvat: weheartit.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti