perjantai 10. elokuuta 2012

4/30

Päivä 4: Mitä pelkäät eniten painonpudotuksessa?

Onko tähän muuta vastausta kuin epäonnistumista? Olen NIIIN kauan toivonut pystyväni laihduttamaan, mut aina yritykset kaatuu. Tai en tiedä onko niitä kunnon yrityksiä edes niin montaa takana, yleensä vain olen ajatuksen tasolla toivonut hoikempaa kroppaa, mutta ollut liian laiska tekemään mitään asian eteen. Niin, eniten pelkään että en koskaan pysty laihtumaan ja saavuta sellasta painoa , jossa tunnen itseni hyväksi.



Lisäksi huolettaa varmaan se, että jos en olekaan 65 kiloisena "ihanne painossani" tyytyväinen kroppaani? Jos en ikinä ole? Nyt on vielä hyvä ns. elää toivossa, että sitten kun painan ton ja ton verran niin varmaan oon ihan sujut itseni kanssa. But you'll never know.



Kolmanneksi mua huolettaa se, että en enää ikinä osaa herkutella kohtuudella. Uskon, että uudet ruokailutavat muuttuu jossain vaiheessa rutiiniksi, eikä niihin enää tarvitse kauheasti kiinnittää erityistä huomiota esimerkiksi kaloreita laskemalla, mut mites herkuttelu? Sokeri tuo arkiviholliseni? Haluaisin joskus pystyä suhtautumaan herkkuihinkin rennolla otteella, niin kuin monet normaalipainoiset ystäväni. He herkuttelevat suhteellisen usein, mutta pienillä määrillä ja pysyvät silti kuosissa.



Tää on oikeastaan aika mielenkiintoinen juttu ja siksi haluaisinki tietää, mitä te pelkäätte painonpudotuksessa? :)


kuvat; http://www.fitnessgurusam.com/wp-content/uploads/2010/01/loss-weight-loss-affirmations.jpg, http://www.eatingdisorderpro.com/wp-content/uploads/2009/05/webinar-anorexia-distorted-body-image.jpg, http://images.teamsugar.com/files/upl0/1/12981/02_2008/treat.jpg

1 kommentti:

  1. Aika monella meistä näyttää olevan samankaltaisia pohdintoja tämän asian suhteen.

    Mun pelot voi lukea omasta blogista. :)

    VastaaPoista