keskiviikko 26. syyskuuta 2012

Ciao!

Tää viikko on mennyt hyvin! :) Oon jaksanu harrastaa liikuntaa ja syödä terveellisesti eilisen herkkukahvia lukuunottamatta. Vaaka näytti maanantaiaamuna 84 kg, mikä oli aikamoinen yllätys, koska en edes muista koskaan paineeni noin paljon.....no matka on alaspäin! Tänään kävin aamupäivällä salilla ja kohta olis tarkoitus lähteä pumppailemaan.

Tässä ajatusta tähän päivään:


kuva: weheartit.com

P.S Alla toinen tämän päivän postaus :) I'm on fire :D

5/30

Aika jatkaa tämän haasteen parissa.... :)

Päivä 5: Miksi oikeasti haluat pudottaa painoasi? Teetkö sen itseäsi varten?

No tähän on kolme syytä: ulkonäkö, terveys ja parempi jaksaminen. Tykkään vaatteista ja mielestäni oma tyylitajuni on kohdallaan, mutta valitettavasti monet vaatteet saavat tällä hetkellä jäädä kauppaan. Kokoja kyllä varmasti löytyisi, mutta monet vaatteet eivät vaan näytä hyvältä mun kokoisen päällä. Haluaisin siis pystyä pukeutumaan mihin ikinä huvittaa ja näyttämään hyvältä sekä tuntea itseni itsevarmemmaksi! :)



Terveysongelmia mulla ei painoni takia vielä ole ilmennyt ja nyt viimeistään on asialle jotain tehtävä, ettei niitä tulisi tulevaisuudessakaan. Ajatus diabeteksestä pelottaa eikä turha ylipaino varmasti tee hyviää muutenkaan kropalle. Nyt jo välillä polvet ja alaselkä kipeytyy välillä, mutta en halua niistä pysyvää ongelmaa.



Kolmas, muttei vähäisin syy, on yleinen jaksaminen. Liikunta ja kevyempi ruokavalio antavat ihan superisti virtaa! Niinä päivinä, joina syön itseni hillaripöhöön enkä poistu kotoa, olo on ihan vetämätön eikä yläkerrassakaan oikein leikkaa. Liikunnaan jälkeen myös uni tulee helposti illalla, eikä sängyssä tarvitse pyöriä pitkään. Aika hassua, että raskaan liikunnan jälkeen sitä jaksaa tarttua moneen askareeseen paljon helpommin kuin kotona vietetyn hengailupäivän aikana :)



Niin ja yks juttu vielä: haluan näyttää kaikille, että pystyn tähän! ;)

kuvat: weheartit.com

tiistai 18. syyskuuta 2012

Move move shake shake now drop

Hola fellas!

Ihanampaakin ihanaa arkea on nyt edessä ainakin viiden viikon ajan ja aion keskittää kaikki voimani (viimeisten kouluhommien ohella) urheiluun ja ruokavalion kohdilleen saamiseen. Tämän blogin lyhyen eliniän aikana en ole vielä yhtään viikkoa saanut kunnialla läpi, jos puhutaan terveellisistä elintavoista. Hohhjoijjaa...no toivottavasti NYT! Eikun mitä....siis VARMASTI NYT! Viikko on ainakin alkanut ihan lupaavasti. Vaa'alla käynti kyllä hieman hirvtti, eikä tulos kovin iloinen ollutkaan: 83.6 kg. Eilen kävin 45 min spinningissä, jossa kaloreita kului 320. Rakastan mun sykemittaria ja se tuo niin paljon uutta motivaatiota, kun saa tietää tarkan kalorinkulutuksen. Yritän syödä joka päivä -500 kcal alle kulutuksen, joka tarkottaa mun tapauksessa 1445 kcal. Jos kuitenkin esim liikun ton 300 kalorin edestä, niin syön 1745 kcal. Harmi vaan, että rankan liikunnan jälkeen mulle jää tollasestakin kalorimäärästä vielä kauhea nälkä ja eilenkin popsin reilu 2300 kcal, vaikkakin ihan terveellistä ruokaa. Äh, pitääkö tässä nyt sitten vaan kärsiä nälästä?

Seuraava kuva kertoo, mihin suuntaan än yy tee nyt! ;)


Hyvää viikon alkua kaikille lukijoille, jotka on jaksaneet roikkua mukana, vaikka mun postaustahti onkin ollut  erittäin harvaa! :)

maanantai 10. syyskuuta 2012

Struggling

Moikka!

Tänne blogin pariin on ollut niin vaikea palata, kun motivaatio terveellisiä elämäntapoja kohtaan on ollut täysi nolla. Totta puhuen olen elänyt tämän blogin aloittamisen jälkeen paljon epäterveellisemmin kuin pitkään aikaan, kuinka ironista? Jotain olen huomannut ja se on se, että vaikka mua lähinnä motivoikin laihduttamaan ulkonäkö ja kivat vaatteet, niin mun on ihan pakko yrittää harrastaa liikuntaa ja syödä terveellisemmin jo senkin takia, koska muuten mulla on ihan älyttömän paska olo. Nukun paljon huonommin, jos en saa energioita purettua liikunnalla ja väärin syömällä on koko ajan tosi voimaton ja tukkoinen olo ja mahakipuja.



Tuntuu, että olisin taas aloituspisteessä. Kynnys lähteä jumppiin tai lenkille on edelleen korkea ja herkkuja vastaan taisteleminen, ateriarytmin ylläpitäminen ja terveelliset valinnat tuskastuttaa. Huh...lisäksi koko ajan jostain puskevat juhlat eivät auta arkeen totuttelussa. Tällä viikolla olen lähdössä risteilylle ja viikonloppuna on yhdet juhlat tiedossa, joten buffetpöytää ja alkoholia on runsaasti tarjolla. Risteilyn aikana aion kuitenkin buffetia lukuunottamatta yrittää tehdä järkeviä valintoja. Sallin itselleni yhden suolaisen ja yhden makean herkun tax freesta ja alkoholia jonkin verran. Viikonlopun juhlinnoissa tulee varmasti nautittua muutama lonkero ja viiniä, herkkuja ei toivottavasti niinkään....



Liikunta sunnitelmat tälle viikolle ovat seuraavanlaiset:

ma: venyttely 30 min
ti: jumppa(aerobinen+lihaskunto) 55 min
ke: kävely/hölkkälenkki 60 min
to: -
pe: -
la: kävely/hölkkälenkki 30 min plus lihaskuntoa (vatsat, selät, punnerrukset, kyykyt ym) 20 min
su: riippuen olossta, joko vp tai Sretching 55 min


Pysytään kuulolla :)